Hänrycks av både bröllop och jobbpolitik

Även jag har en övervakningskamera inmonterad. Det låter inget vidare, men sant är lika fullt att när jag som till exempel nu i helgen har latat mig från bloggandet då blir det där kontrollodjuret extra påstridigt och tvingar mig att snoka igenom vilka gamla blogginlägg som läses på denna sida i brist på färskvara

Toppar gör överraskande nog den här som handlar om att fler än jag kritiserar nämndemannasystemet! På andra plats ligger Lena Mellins agerande i Littorin-fallet.  Om det är Mellin själv som är inne och oroligt kontrollera ifall kritiken mot henne finns kvar kan dock inget övervakningssystem i världen förmå mig att avslöja.

Uppriktigt förvånad noterar jag att intresset håller i sig för mitt dörrknack i valrörelsen, för över ett år sedan. Min utmaning av Tobias Billström hamnar på tredje plats på läsartoppen! Listan skulle kunna förlängas med inlägg om Håkan Juholts pudlande och varför jag i våras i den intellektuella hederlighetens namn måste rösta ja till införlivandet av det förbenade datalagringsdirektivet. Men jag stannar här.

Låt oss i stället hänryckas med det nygifta brudparet som jag på pingstafton fångade på Stockholm stadshus innergård.

Sedan gick jag hem och lyssnade på reprisen av Ekots lördagsintervju med den favorittippade nya LO-basen Karl-Petter Thorwaldsson.

I likhet med Thorwaldsson är jag övertygad om att vinnare i valet 2014 är det politiska block – regeringsalternativ om man så vill – som precis som i valen 2002 och 2006 kan uppvisa den trovärdigaste jobbpolitiken.

Och där är Socialdemokraterna inte i dag, sa Thorwaldsson. Instämmer!

Så ännu ett nyvigt brudpar. Denna gång ett rysktalande. Medan bruden låter sig förevigas med sin syster tar brudgummen sig en rök med grabbarna på trappan.

Det är också kärlek.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.