Ödesfrågorna i partiledardebatten ska ställas till S

Var just inne på twitter och fick frågan om jag vill ”följa” Martin Schibby. Inte för att jag har något personligt emot marxister, däremot principiellt, men nej, tror inte att jag klickar på follow …

Däremot tror jag bestämt att det i morgon blir en spännande partiledardebatt i kammaren med start klockan 09.00. Då tänker jag inte på S-ledaren Stefan Löfven som ju inte kommer att delta eftersom han inte sitter i riksdagen. Minimalt låga är också mina förväntningar på vänsterledaren Jonas Sjöstedt.

Miljöpartiets från föräldraledigheten till rikspolitiken återbördade språkrör Gustav Fridolin har däremot lurat länge i startgroparna och är enligt ryktena i riksdagskorridorerna galet taggad inför att i morgon få göra come back i talarstolen.

Morgondagens partiledardebatt kan bli hur spännande som helst. Men det är inte alliansregeringen som kommer att bjuda på det värsta nervdallret. De obesvarade ödesfrågorna om hur landets ekonomi ska skötas och medborgarnas väl och ve hanteras, kommer garanterat de fyra oppositionspartierna S, V, MP och SD att ohjälpligt trassla in sig i. Var och en på sitt sätt.

Tvivlar du på att jag har rätt? Följ årets första partiledardebatt på riksdagen.se och döm själv!

Ja, återkoppla också gärna vad du tyckte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.