Smått paralyserad av twitterflödet

Följer smått paralyserad twitterflödet och konstaterar att nu är det storm i cyberrymden med anledning av mitt  blogginlägg om frigivandet av Schibbye och Persson. GP har till och med letat rätt på två allianskolleger i riksdagen, tillika utrikespolitiska talespersoner för sina partier, som ondgör sig över mig.

Men ingen av dem har tydligen läst min blogg. Jag antydde inte ens att Schibbyes och Perssons politiska hemvist borde ha spelat någon roll för regeringens ansträngningar att få dem fria, jag pekar bara på det anmärknings- och berömvärda i att ”regeringen Reinfeldt hyllar deras mod” och ställer frågan om en S-regering skulle ha varit lika generös i motsvarande situation.

Och nej, jag tänker inte publicera alla kommentarer modell argare som har förärats mig, utan behåller dom för mig själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.