Visst, tungt mediegenomslag, men Gaza lägger sordin

Fet katt skulle jag inte kalla mig själv – och inte Stockholms stad heller efter att stadshusalliansen berömvärt lyckats sänka skatten (beslutet röstades igenom i kväll) –  men visst, jag är mycket nöjd med dagens mediegenomslag.

Här om Missing people, här om Alliansmötet i Maramö och sist – men inte minst – här om sossarnas ovilja att stärka rättssäkerheten hos Skatteverket.

Och i morgon är det en ny dag och innan dess ännu en ångestfylld natt för civilbefolkningen i Gaza och södra Israel för de raketanfall som nu trappas upp från båda sidor av gränsen. Något som jag knappast skulle ha ägnat en tanke utan den studieresa till Israel och Palestina som jag kom hem från häromveckan. Jo, jag är tacksam, bättre att vara olyckligt medveten än lyckligt omedveten.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.