Proposition om privata partibidragen, annars …

Nej, jag surnade inte till på Carin Jämtins brännpunktare i dag. Tvärtom, jag har ju själv ganska länge hävdat nödvändigheten av att partierna – inte minst mitt eget – anammar en lagstiftad skyldighet att redovisa varifrån partierna får sina pengar från privata givare. Mina motiv och tankegångar har jag utvecklat här och här.

Mot bakgrund av den interna kritiken, en ljummare variant finns bland annat här, kan jag inte förneka att det är med stor tillfredsställelse som jag konstaterar att mitt eget parti numera tycks vara helt med på vagnen.

Men akta er, skulle det visa sig att allt är fejk (vilket jag alltså inte hoppas och tror) då blir det inte bara vänsteroppositionen som kommer att ställa till ett helsike, och det rakt in i tv-rutan!

Bara så att ni vet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.