Stordalen är en framåt kille som kan inspirera SAS?

SAS har så klart dominerat dagens nyhetsflöde. Uppriktigt sagt hade jag inte koll på att svenska staten fortfarande är delägare i flygbolaget, 21,4 procent närmare bestämt. Jo, jag inser att det säger mer om mina kunskapsluckor än om andras.

Men i eftermiddags bänkade jag mig alltså på det chartrade tåget från Stockholms Central mot Arlanda för att med min person (det är väl därför man står på Bindefelds lista?) förgylla invigningen av Clarion Hotel Arlanda Airport.

Och den med mig jämnårige ägaren Petter Stordalen är onekligen en framåt kille, kanske kan hans hejdundrande framtidstro (lösenord: arlanda) smitta av sig på SAS?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.