Så har även mitt parti gått med på sprutprojekt!

Den stora resväskan är upphämtad från källaren och väntar otåligt på att bli packad inför morgondagens Kanadaresa med Skatteutskottet. Innan jag tar itu med den uppgiften vill jag glädja om inte hela världen så Stockholms utsatta narkotikaanvändare med att även mitt parti nu äntligen har gått med på att inleda ett sprututbytesprojekt i stan. Så glad jag är för det!

Nej, jag hade faktiskt ingen aning om mina partikompisars lappkast i frågan förrän jag läste DN till morgonkaffet. Vad stort sker, sker tyst … heter det.

Nu håller jag tummarna för att stadens styrande socialmoderater sticker ut känselspröten och fixar fram den där sprutbyteslokalen som de alltför länge har vägrat stadens svårt plågade sprutnarkomaner. Ju snabbare det sker, desto fler människoliv kan vi rädda!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.