DN låter Juholt pudla som en propeller på egen begäran

Haha, vad löjligt rätt jag fick här om Ylva Johanssons och Håkan Juholts uppgjorda scenario! Okej, jag missbedömde hur lång tid det skulle ta för Juholt att leverera de svar som han och Johansson i förväg gjort upp om. 

Jag trodde att det nog kunde dröja ”ett par dagar eller så”. Men DNs debattredaktör jobbar snabbare än blixten när det väl gäller, för i dag – ett dygn senare! – bereds Juholt replikplats och möjlighet att nappa på den krok som han själv har agnat

På punkt efter punkt lovar Juholt bot och bättring i det socialdemokratiska jämställdhetsarbetet och ger Johansson rätt i behovet av lagreglerad könskvotering till bolagstyrelserna, lagstadgad rätt till heltid, och mer därtill. 

Håkan Juholt och Ylva Johansson spelar inte sina fejkade antagonistroller särskilt väl, och de undskattar väljarna som också minns bilden från S-kongressen då Juholt valdes till partiets store ledare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.