Ännu en mil att avverka

We love running, står det på nummerlappen (3489) som jag i eftermiddags hämtade ut här. Att tala om ”love” är kanske att ta i för min del, men visst ska det bli spännande att delta i Milspåret nu på onsdag klockan 19.00. Om jag så bara tar mig runt milen en minut snabbare än förra gången, är det en framgång! I bästa fall stannar tidtagaruret på minuter, inte timmar.

Tacksamheten mot Erika är stor, utan min tränare hade jag till exempel inte inlett denna söndag med en halvtimmes flåsande på löpbandet. Inte heller hade jag i kväll kunnat glädjas åt den för dagen inköpta uppsättningen svettavledande kortbyxor och tröjor. Så snyggt!

Jaja, ni får vänta ännu en dag på den utlovade rapporten från Barbro Westerholms och mitt bejublade seminarium förra veckan om surrogatmoderskap. I kväll räknar vi röster.

Förresten, vad säger ni om tankarna att bygga ett nytt operahus här på Södermalm? Själv långt ifrån operafantast fick jag nyligen en presentation av både idén och den tilltänkta platsen – Masthamnen nedanför Fåfängan – i sällskap med eldsjälen Inger Jägerhorn, tidigare chef för DN:s utlandsbevakning. Läs om planerna i senaste numret av Södermalmsnytt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.