Kanske en aningen för bra riksdagsvecka?

Så kom våren även till den stockholmska latituden! Redan i förmiddags njöt jag av den ljumma vinden på Skeppsholmen.

Ni trodde kanske att jag hade lagt löpardojorna på hyllan efter premiärmilen?

Inget kunde vara mer fel. Passen med min PT Erika har visserligen inte blivit fler men inte färre heller, och graden på mina ansträngande övningar har hon – för så känns det – skruvat upp åtskilliga snäpp!

Som synes var jag alltså ganska tröttkörd (läs totalt slut) efter dagens träning. Men vi trivs väldigt bra på den där holmen, den känns nästan som vår.

Så många härliga och naturliga träningsmöjligheter (jepp, man börjar bli hjärntvättad) i form av långa sega trappor, branta backar och tjocka trädstammar att stretcha stumma vader och spända hälmuskler mot.

För att inte tala om fanklubben som bara blir större och större för varje grad temperaturen stiger. Numera tycker jag att det riktigt trevligt när SvD-läsare som minns mig,  en och annan väljare (!) samt vanliga vardagsflanörer uppmuntrande hejar fram mig medan jag intervallflåsar längs med bryggorna. Tjärdoften är förresten magnifik.

Men nu går vi mot helg och jag summerar en ovanlig vecka som började med utskottsbesök i Strasbourg följt av torsdagens årsmöte i Riddarhuset med  medaljutdelning och middag hos Kungliga Patriotiska Sällskapet. Resultatet av min nominering är en stor händelse i Värmland.

Däremellan lagstiftade jag också en del, det är sant, och sammanträdde med Domarnämnden. Inte så glamoröst, nej. Men ändå, ämnet för veckans upplaga av riksdagsradion var nog ändå på sin plats. Har vi riksdagsledamöter det för bra?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.