Så var det äntligen dags för premiärmilen

Det är bara några timmar kvar tills startskottet går för Premiärmilen med över 4 000 anmälda. Ni som har följt mig på bloggen vet att jag duktigt har plågat min kropp sedan i januari för att gå i mål med denna utmaning. Så det var inte utan att jag nästan bröt ihop i fredags när jag var inne på Löplabbet för att kvittera ut min nummerlapp och möttes av beskedet: Du är inte anmäld. Jag måste ha snubblat på tangenterna i själva anmälningsögonblicket.

Men så löste sig allt till det bästa och snart ska jag alltså med darrande fingrar nåla fast den åtråvärda lappen på tröjan.

Håll tummarna för att jag får en något bättre placering än mitt startnummer!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.