USA-trip ingen giltig ursäkt för uteblivet bloggande

Sedan januari husbilar mor och far i Europa och nu har de hört av sig och undrat om det har hänt något? Ja, eftersom bloggen har stått stilla så länge.

Jag kan förstå dem. För det har så klart hänt massor att blogga om sedan förra inlägget för en dryg månaden sedan. Vad som tydligast dröjer sig kvar i minnesbanken är KU:s långresa till Washington och Sydkarolina för ett par veckor sedan. Flaggorna halade på halv stång i hela Washington gjorde starkt intryck på mig. För i Sverige går det ju allmänheten helt obemärkt förbi när ett justitieråd i Högsta domstolen avlider, men så alltså icke i USA. Jag återkommer i särskild ordning med kommentarer och reflektioner med anledning av domare Antonin Scalias sorti från Supreme Court.

I kväll nöjer jag mig med att som livstecken länka till en artikel i angeläget ämne i Expressen.

Hörs vidare!

Ps
Missa inte mitt gästspel hos borgarbrackan Rebecca – lyssna här! (Överst i listan än så länge.)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.