Blir nog aldrig klok på hur SVT tänker

Hade jag varit reporter skulle jag ha gjort en grej av att moderaten Hillevi Engströms syster och tillika journalisten Karin Hübinette fick lämna SVT Agenda när syrran hennes blev minister, men att SVT i kväll uppenbarligen tyckte att det var i sin ordning att veteranen Lennart Persson kunde leda SVT Debatt och dirigera holmgången mellan miljöpartisten/statsrådet Mehmet Kaplan och folkpartiledaren Jan Björklund. Och detta trots att det numera inte ens är en offentlig hemlighet att Persson ”har en relation” med tidigare FP-ministern Nyamko Sabuni.

Men som sagt, jag är inte reporter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.