Suverän uppvisning i kvalificerat snömos

LyssnarEkot. Jihadiströrelsen Islamiska staten (IS) har tagit sig in på världsarvsområdet i den historiska staden Palmyra i Syrien. Människoliv eller kulturskatter spelar ingen roll. Död, ohygglig fasa och massaker.

Framför mig ligger Stockholms stads rödgrönrosa strategidokument om åtgärder mot våldsbejakande extremism (läs återvändande jihadkrigare).

Slutklämmen torde vara något av rekord i flummighet. En suverän uppvisning i kvalificerat snömos.

* Metodutveckling av ett förebyggande arbete.
Kombinationen av kompetensutveckling, informationsinsatser, utveckling av samverkansstruktur, internationellt erfarenhetsutbyte, och omvärldsbevakning kommer resultera i en metodutveckling som behöver befästas och implementeras.

(AxessPJ har skrivit upplysande om eländet på sin blogg).

  1 comment for “Suverän uppvisning i kvalificerat snömos

  1. Hej Maria,

    vill passa på att tacka för din tidigare artikel i SvD om löneskillnader mellan män och kvinnor, har förut inte riktigt trott att skillnaden i livslön är så stor. Men har nu själv fått erfara att det är så. Det är så bra att du tagit upp detta, en eloge till dig! Jag ska följa rådet i artikeln och bli en bättre förhandlare.

    Med vänliga hälsningar
    Maarit

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.