Fi vill nog inte förbjuda internet, men man låter så

Feministiskt initiativ och Gudrun Schyman har imponerat stort i hanteringen av sociala medier. Medlemmarna har attraherats och strömmat till på ett sätt som har fått alla andra partier att blekna. Just därför blir det lite extra intrikat när Feministiskt initiativ prideprofilerar sig på ett sätt som leder tanken till att partiet vill förbjuda datorer och internet.

Eller hur tänker Fi sig kunna förhindra porrtittande på hotellrum? För det är väl det man menar när man lite lagom luddigt säger att ”spridningen” av porr ska begränsas i hotellbranschen?

Ska hotellgäster buggas och kameraövervakas? Husrannsakan och polisiära gryningsräder? Eller är meningen att hotellens gäster ska tvingas lämna in sina datorer, ”paddor” och smarta telefoner redan vid incheckningen?

Tror att väljarna i höstens val vill veta, inte minst Fi:s egna ständigt uppkopplade sympatisörer.  

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.