Det känns så … välkomnande

Du är nu riksdagskandidat för moderaterna i Stockholms stad.
Vid Moderaternas nomineringsstämma den 14 januari fastställdes valsedel i riksdagsvalet den 14 september 2014. Valsedeln bifogas.
I och med placering på valsedel är du en officiell kandidat för moderaterna. De riktlinjer för kandidaters aktiviteter mm som gäller bifogas. Därtill har du undertecknat överenskommelsen i Kandidatförsäkran.
I och med att du har anmält intresse att kandidera för moderaterna förutsätts att du fortfarande vill kandidera enligt stämmans beslut. Om inte, meddela i mail eller brev absolut senast den 9 april. Enligt stämmans beslut ska kandidaterna på valsedeln presenteras med yrke eller titel och ålder på valdagen. Vi kommer att använda den presentation du använde i ditt CV inför nomineringen om du inte meddelar annat.
All korrespondens med dig som riksdagskandidat kommer att ske på samma e-postadress som detta sänds på, om du inte meddelar annan adress. Stämman beslöt även att den kandidat som inte senast den 15 mars 2014 deltagit i alla tre moment i förbundets kandidatutbildning stryks från valsedeln. Enligt våra noteringar har du deltagit i alla moment.

HURRA – NU SKA VI VINNA VAL!!! (obs! min kommentar)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.