Omvärlden vill nog ända veta att bara Reinfeldt & Ask är före

Ska inte bli långrandig, jag tänker bara att omvärlden nog vill veta att Nomineringsstämman i Stockholms stad i kväll beslutade i enlighet med Nomineringskommitténs förslag. Det vill säga att mitt namn kommer att stå som nummer tre på Stockholms stads valsedel till riksdagen 2014,  efter Fredrik Reinfeldt (1) och Beatrice Ask (2). Om jag är mycket stolt och nöjd? Tack, tack alla!

Som om lyckan inte vore tillräcklig med det kommer jag att för en gångs skull i morgon på plats i kammaren kunna följa valårets första partiledardebatt i demokratins högborg! Annars krockar ju som regel de viktiga sammanträdena i Domarnämnden med dessa politikens högtidsstunder.

Men så alltså inte i morgon. Lyssna  du med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.