Apropå erotiska tjänster – vad med fotvård och hårbottenmassage?

Firade ju 50 vårar i somras och uppvaktades med bland annat ett presentkort på manikyr (inklusive lackering). Tusen ting har kommit emellan varför jag ännu inte har hunnit njuta denna för spruckna naglar och vinternariga händer säkert mycket välgörande behandling. Men till våren ska det bli!

Härom morgonen när jag satt vid köksbordet och betade av den ackumulerande tidningshögen stod radion på som vanligt. När P1:s nedläggningshotade OBS påannonserades spetsade jag öronen för programmet är ju trots vänsterdominansen ofta riktigt intressant.

Och det må jag säga, mina öron har ännu inte återfått sin normala form. Frågan som avhandlades av redaktionen och journalisten Clara Lee Lundberg löd: Är manikyr egentligen en erotisk tjänst?

Medan ni suger på den karamellen kan jag berätta att jag nyligen klippte håret. Frisören masserade behagligt min hårbotten i samband med schamponeringen. Inte nog med det, senare gick jag och fick mina fötter vårdade och smörjda. (Extra viktigt för oss diabetiker att ha koll på trampdynorna).

Både frissans hårfix och fotvårdsterapeutens behandling innehåller – i likhet med den förestående manikyren – moment av skön och avslappnande massage. Men att därav dra slutsatsen att dessa för det mesta kvinnliga yrkesutövare egentligen säljer erotiska tjänster är bara så befängt det kan bli. Jo, även frissan och fotvårdskvinnan tyckte som jag. Gissar att manikyristen gör det också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.