Nix, jag agerar inte brevlåda åt hatiska kommentarer

Min över tre dygn gamla bloggpost har bara denna måndag lockat 8 549 besökare! Totalt sedan i fredags kväll: 18 878. Jag skulle så klart inte ha kommit i närheten av denna för min blogg helt osannolikt höga besöksfrekvens om det inte hade varit för all draghjälp från vänner och en och annan ovän både här i bloggosfären och i grannkanalen twitter.

Till de av er som otåligt väntar på att era synpunkter, tips och råd ska publiceras är mitt besked – detta kommer inte att ske. Dels av rent logistiska skäl, jag hinner helt enkelt inte granska alla inlägg och värdera om jag kan ta ansvar för att de läggs ut på min hemsida. Dels – och framför allt – ser jag ingen anledning att utsätta mina läsare för den stereotypa smutskastning som genomsyrar majoriteten av kommentarerna.

Skäll gärna på mig, men begär inte att jag ska agera brevlåda åt hatiska kommentarer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.