Ska jag, ska jag inte … varför inte?

Ska jag, ska jag inte? 

Men så bestämmer jag mig. Den här mejladressen i kommentarsfältet (lundmarkb@hotmail.com) bör fler få stifta kontakt med:

Kommentar 1: ”Jag är helt övertygad om att du Maria “Sidensvansen” Abrahamsson inte mår bra. Du hatar vilket syns på dina olika skrivna texter. Skaffa dig ett liv.”

Kommentar 2: ”Visst skenade fantasin iväg lite väl frisk för Sidensvansen denna gång. Börja jämföra Sossarna med det som sker i USA (apropå den här bloggposten, min anm.) är väl ändå lite väl överdrivet. Kan det ha med Sidenssvansens karaktär Enligt Wikipeda är den stor som en stare men upplevs större då den har en kompakt kropp med tjock hals och stort huvud. Vi får ha överseénde.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.