En bröstputande besserwisser har jag tänkt, och så faller jag pladask

Det händer sällan, för att inte säga aldrig, att jag imponeras av någon som är yngre än vad jag själv är. Statsministern och finansministern möjligen undantagna.

Men så händer det. Katrine Kielos fyller 30 år i oktober i höst och jag har förut varit rätt skeptisk till henne, en bröstputande och lillgammal besserwisser har jag tänkt. Och så faller jag pladask för hennes helt lysande sommarprat i dag. Om ni missade henne – lyssna här!

Varför jag är imponerad? Jo, därför att Katrine Kielos så väl lyckas ringa in det problematiska med att – som ledarskribent lika väl som politiker – inte få tala klarspråk om det man ser klart. Det är politikens villkor i ett nötskal.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.