Tid för manikyr beställd, naglarna kommer att lackas

I kväll skriver jag tackkort till alla snälla människor som uppvaktade mig på min 50-årsdag. En av gåvorna är ett presentkort på klassisk manikyr med lack hos Studio Hud & Spa.

Jag har funderat på det här med lacket, har ju aldrig tidigare i livet målat mina naglar. Knappt filat dem. Men så i kväll såg jag höjdhopperskan Emma Green Tregaro i tv-rutan, hon visade stolt upp sina regnbågsmålade naglar, lackade i protest mot friidrotts-VM-värdlandet Rysslands HBT-lagstiftning. Vilket i sin tur fick värdlandets stora stjärna, stavhopperskan Jelena Isinbajeva, att gå i taket och tala om respektlöshet.

Så ja, tid för manikyr är beställd och naglarna kommer att lackas!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.