Äntligen är surrogatmoderskap under utredning

För det mesta finns det skäl att vara nöjd och glad. Och jag är så jätteglad och nöjd med att regeringen har tillsatt en utredare – lagman Eva Wendel Rosberg – för att undersöka hur ofrivilligt barnlösa män och kvinnor – ibland familjer – ska kunna få barn.

Direktiven till denna hett efterlängtade utredning kan man läsa här.

Läs och återkom mycket gärna med synpunkter till mig om det är så att ni saknar något perspektiv på denna angelägna fråga. Inte för att jag är kvinnan som kan korrigera regeringens direktiv men något kan jag i bästa fall framföra i form av en synpunkt eller så.

Hörs vi inte förr så glad midsommar på er! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.