Märkligt, men jag mötte faktiskt Bodström

Går av T-banan i Gamla stan och möter en kille som är till förväxling lik socialdemokraternas tidigare affischpojke och justitieminister Thomas Bodström. Jag hajar till men hindrar mig i sista stund från att morsa.

Hm, undrar just vad Bodström gör nu för tiden, tänker jag och stressar vidare mot riksdagshuset.

Tre minuter senare – i höjd med Högsta domstolen – möter jag en koncentrerat mobiltelefonpratande Thomas Bodström iförd kostym, vit skjorta, slips och portfölj, med raska steg i riktning mot Svea hovrätt.  Advokaten Bodström på väg till förhandlingar?

Gud hör bön?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.