Anders Lindberg, du hade rätt. T-bana till Nacka dröjer

Det är svårt att rakt upp och ner erkänna att man har noll koll på läget. Särskilt knepigt blir det när man sitter i TV-soffan. Det gjorde jag och Aftonbladets Anders Lindberg den första maj.

Jag minns inte om det var Socialdemokraternas partiledare Stefan Löfven, Vänsterns Jonas Sjöstedt eller LO:s Karl-Petter Thorwaldsson som i sitt förstamajtal kritiserade regeringen för dess satsningar på Stockholms kollektivtrafik, som man menade inte nog snabbt skulle ge tunnelbana till Nacka. Jag invände att det där var inte sant, T-bana till Nacka låg i startgroparna, typ.

Men Anders Lindberg, du hade rätt, jag har fel, T-bana till Nacka lär dröja. Det har också jag fått tugga i mig efter att ha läst det här.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.