ROT-fusk? – Skatteutskottet besöker Skatteverket nu på tisdag

Sällan har ett redan inplanerat utskottsbesök känts mer vältajmat än Skatteutskottets nedslag hos Skatteverket i veckan. Detta sagt med anledning av den nu aktuella hetsjakten från vänster på de alltmer populära ROT- och RUT-tjänsterna. I fjol var det RUT som skåpades ut som en förmån för de redan rika. Nu är det ROT-tjänsterna som Sveriges Radio i allmänhetens tjänst larmar om. Så ja, det blir högintressant att höra vad Skatteverket har att säga nu på tisdag.

För övrigt avser jag inte att agera draglok åt finansministerns okänsliga kvoteringsplaner, däremot är hen på rätt jämställdhetsspår här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.