Kan man panikfly till sitt hemland?

Det var ett trist möte med det lilla samhällets gamla Folkets hus. Som synes finns bara spisen och skorstensmuren kvar efter lågornas härjningar. Orsaken vet jag inget om, men det är på kort tid den tredje storbranden i denna del av kommunen.

Vad gäller politiken har också min dag i Värmlandsskogen så klart dominerats av rapporteringarna om centerledarens ”panikflykt” från Thailand till Svedala. Hur man nu kan fly till sitt hemland …

Men oj vilket imponerande medialt genomslag Centerpartiet har fått för sitt pågående programutvecklingsarbete! Och detta redan på diskussionsstadiet, långt innan programmet är beslutat! Något som de argaste kommentatorerna alldeles tycks ha glömt bort.

För egen del gör jag tummen ner för såväl månggifte som fri invandring och avskaffande av arvsrätten, vad gäller det sistnämnda motionerade jag häromåret tvärtom för återinförande av arvsrätt för kusiner.

Själv fokuserar jag nu på den alltmer populära Rut-reformen, för hur säkrar vi den efter valet 2014?

Jag skriver om saken här. Min kompis och tidigare statssekreteraren Krister Thelin tar ett djupare grepp här.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.