Tack för Advokatsamfundets markering mot indiska kollegerna

Ha stenkoll på twitterflödet innan du bloggar! En uppmaning som förvisso är på gränsen till omöjlig att leva upp till för min del som också har en del annat att göra. Men visst, efter fredagsmorgonens arla tillrättavisning signerad Advokatsamfundets generalsekreterare förstår jag att jag bör ha bättre reda på Anne Rambergs inlägg än vad jag har. För då skulle jag ha vetat att Ramberg redan hade fördömt den indiska advokatkåren för dess vägran att försvara de fem misstänkta våldtäktsmännen innan jag uppfordrande avfyrade att jag ”väntar på” att Advokatsamfundet skulle göra just det.

Eller som framgår av twittercitatet (2/1): Anne Ramberg ?@anneramberg Allvarligt att advokater vägrar försvara de misstänkta våldtäktsmännen. Alla har rätt till ett försvar i en rättsstat.http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=5396030

Vill inte vara grinig, men nog hade det varit på sin plats med ett kraftfullt avståndstagande mot de indiska advokatkollegerna även på det svenska samfundets hemsida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.