58 procent gillar Reinfeldt, 75 procent vill ha Alliansen – Hur säkra valet 2014?

Att påstå att konturerna för Alliansmötet i Maramö börjar ta form är kanske en överdrift. Men Aftonbladet vet att berätta att partiledarmötet äger rum i slutet av februari. Tack, det var ett efterlängtat besked!

Och nog håller ni Alliansvänner med mig om att det vore alla tiders ifall Fredrik Reinfeldt, Jan Björklund, Annie Lööf och Göran Hägglund vid toppmötet i Maramö ägnar omständigheten en tanke att i gruppen potentiella/möjliga borgerliga väljare finns det en majoritet (75 procent!) som menar att det viktigaste i valet 2014 är inte att det går bra för de olika borgerliga partierna var för sig utan att landet – Sverige – får en fortsatt borgerlig regering även efter 2014.

Jag kan bara tolka beskedet som att Alliansen i sex år har gjort ett styvt jobb i regeringsställning, något som nu uppskattas inte bara av oss redan frälsta utan också bekräftas av en majoritet av väljarna (58 procent) som vill ha mer av Alliansregeringen under Reinfeldts ledning.

Hur bör då Alliansledarna gå till väga för att säkra en Alliansvalseger åt svenska folket 2014???

Svar: så här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.