2013 ska jag göra allting bättre, till och med misslyckandena

Från min gamle kursare och vän Viktor kom tidigare i kväll en sms-rapport om Barometerns nyårsfyrverkeri. Enligt Viktor var det helt makalöst! Gissar att mor och far med gäster beskådade skådespelet från balkongen ett stenkast därifrån. Ett riktigt Gott Nytt År på er!

Här i Karibien är det ännu ett par timmar kvar innan 2013 rings in. Låt vara att nyårssaluterandet har vilat tungt över stranden mest hela dagen. Ett enerverande smällande och rykande, rent ut sagt, som fick de panikslagna fåglarna att flyga runt i skyn som skållade råttor, om uttrycket tillåts.

Själv avgav jag mitt nyårslöfte i det lealösa tillstånd man befinner sig i när man guppar som en kork mellan vågdalar och dito höjder. Jag lägger ribban högt och lovar: 2013 ska jag göra allting bättre – ja, till och med misslyckandena ska bli mer grandiosa!

Gott Nytt År Alla!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.