Cecilia Bodström låtsades inte om brorsans jobb

Stockholms tidigare länspolischef Carin Götblad gästade i går ”Min sanning” hos SVT:s Cecilia Bodström. Programmet kan ses här. Carin Götblad är smart, vältalig och trivsam och därmed omtyckt av SVT.

Cecilia Bodström är syster till Thomas Bodström, som var justitieminister 2000-2006, och därför blev det aningen problematiskt när tidigare Stockholmspolischefen Carin Götblad i fåtöljen hos Cecilia Bodström avslöjade att regeringen 2003 utsatte Stockholmspolisen för påtryckningar med anledningen av mordet på dåvarande utrikesminister Anna Lindh. Justitieministern hette den gången Thomas Bodström.

– ”Jag tyckte inte det var rätt att de lade sig i, men jag hade förståelse för det”, sade Götblad i intervjun hos systern till Thomas Bodström. Ett guldläge för programledaren för ”Min sanning” att ställa vassa följdfrågor.

Men nej, Cecilia Bodström gjorde inte det.

Och SVT verkar … i vems tjänst?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.