Leif verkar inte vara en kul snubbe

Som tidigare har framgått är jag sedan dryga dygnet inlagd på hyfsat ställe utanför London för att delta i en idékonferens om den framtida välfärden i regi av Stiftelsen Fritt Näringsliv. Det betyder att jag missade dagens budgetdebatt, men så vitt jag förstår gick den bra!

Den pågående välfärdskonferensen sätter visserligen inte punkt förrän i morgon vid lunchtid men om jag ska våga mig på att sammanfatta analyserandet och diskuterandet så här långt kommer finansieringen av välfärden bli ett laddat ämne i valrörelsen 2014. Inte mig emot.

Någonstans när Roland Poirier Martinsson berättade om de komplicerade välfärdssystemen i USA plingade det till i telefonen. Jag får ett mejl från någon som kallar sig Leif, han skriver:

”Du lilla 08-spöke! Lär dig lite hyfs eller så håller du truten! Det lär inte bli så många platser, att besätta efter nästa val! Då åker du ut med ditt feta rövhål! För övrigt, ta kontakt med en psykiatriker och en plastikkirurg. Dom kan göra underverk, även av en sådan som du! Fy fan för arroganta loddor!” 

Nej, jag begriper ingenting, men konstaterar att Leif är nog ingen kul snubbe.

Nu ska det bli trevligt med middag! Hörs!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.