Hallå hela pressen – nu på plats i Canterbury!

Det är mycket fint här i Canterbury där vi (åtta) riksdagsledamöter har checkat in oss i eftermiddag för att i fem dagar underkasta oss hårddrillning i engelska språket.

Jag är imponerad över min insats hittills. Förutom att jag i morse på Arlanda lyckades checka in både resväskan och mig själv utan assistans har jag i kväll på hotellrummet lyckats koppla in mig på hotellets internetnätverk plus inspekterat löpbandet och – inte minst viktigt – skaffat mig kortkoden som krävs för att jag över huvud taget ska kunna ta mig in på hotellets gym. Inklusive fylla i en enkät om mitt  allmänna hälsotillstånd (på engelska) och eventuella allvarliga sjukdomar i släkten samt lämnat namn och telefonnummer till min diabetesdoktor på SöS (!) I Canterbury svettas man på löpbandet på egen risk, så att säga. Vilket man i och för sig också gör i Sverige men den detaljen besvärade jag inte den nitiska hotellreceptionisten med.

Kvällen som går mot sitt slut avrundades på en charmig fransk restaurang tillsammans med en för mig ny och spännande S-kontakt, riksdagskvinnan Agneta Gille från Uppsala och de egna partibröderna Hans Wallmark och Michael Svensson.

Nej, som ni vet skulle jag aldrig läcka vad som sägs vid sådana här informella sammanhang, men så mycket vågar jag ändå avslöja att vi talade en del om valet 2014.

Men nu är det hög tid att bädda ner sig för att vakna utvilad till morgondagens pass. Och hallå hela pressen – undervisningen sker alltså på skattebetalarnas bekostnad.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.