En del ångrar att dom röstade på mig, andra lovar att göra det!

Det är alltid en chanstagning med DN Debatt, men redaktionen har satt en riktigt bra rubrik: ”Håll Sverige fritt från moraliserande förbud”. Låt vara att just exakt den meningen inte återfinns i dagens text av Mattias Svensson och mig. Men andemeningen är så klart på pricken.

Riktigt kul är att vår artikel mot förmyndarsamhället i allmänhet och politisk klåfingrighet i folkhälsofrågor i synnerhet,  i bloggande stund har renderat 781 rekommendationer på facebook, 102 tweets, 13 blogginlägg och 69 kommenterar på tidningens hemsida, allt enligt DN.se.

Helt klart är det så att förbud engagerar! Mejlboxen svämmar i dag över av läsarreaktioner som antingen handlar om att de djupt ångrar att de personkryssade mig i valet 2010 … eller lovar att göra just det i valet 2014! (Det kan tänkas att jag skickar en påminnelse till er mer vänligt sinnade närmare inpå valdagen!)

På tåget hem i förmiddags från Arvika hakade SVT på. Detta med följden att i morgon klockan 06.40 möts jag och folkpartiets Barbro Westerholm i morgonsoffan för att ge vår ”lite” olika syn på bland annat det här med rökförbud på allmänna platser utomhus.

Men om jag ska orka upp i grisottan – vilket jag absolut ska – gäller det förstås att jag också pallrar mig hem i hyfsad tid från kvällens invigningspartaj för Stockholm Pride Park!

Kanske ses vi där?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.