Almedalsveckan har nått halvtid

Politiken återkommer jag till. På ett mer personligt plan börjar jag känna mig rätt sliten. För det kostar på att avhandla anseendet för myndigheter och Skatteverkets eventuella egna politiska agenda, fundera på mutkolvar i Svedala, debattera välfärden med kommunister i SVT, analysera statsministerns almedalstal, diskutera antibiotikaresistensen och munhuggas om medierna och privilegierna. Förutom att på ”fritiden” hinna pimpla rosévin, mingla med öns landshövding, äta buffé med biskopen i sommarkvällen, och så vidare.

Nej, jag klagar förstås inte. Onsdagskvällens happening med tidskriften Fokus i tjusiga S:t Nicolairuinen satt fint som avkoppling. Riktigt kul var det också att byta några ord med Sveriges radios tidigare vd Kerstin Brunnberg, riksrevisor Gudrun Antemar, kulturjournalisten Ulrika Knutson. Ingen av dessa kraftkvinnor syns dock på bilden, det gör däremot Inger Wästberg med urtjusigt armband. Herr Wästberg tog snabbt upp kameran för att dokumentera det anmärkningsvärda att vi båda bar exakt samma ovanliga tjusiga armprydnad, tillverkade hos Smide och form på Söder.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.