Visst har Lavesson och jag gjort ett bra jobb

Vissa dagar är bättre än andra, denna hör definitivt till dom bättre. För dagen började med en debattartikel i Expressen, av mig och partibroder Olof Lavesson. Äntligen cashar vi hem vinsterna av idogt opinionsbildande arbete i hbt-frågorna, med mera.

I morgon torsdag, det vill säga ganska snart, är det sammanträde i Skatteutskottet. Går allt som planerat kommer sossarna och vänstern, vem vet kanske också MP och SD?, att gå samman och kräva att svenskars köp i EU-land av ROT- och RUT- tjänster ska förbjudas. Nej, det låter inte särskilt EU-anpassat, men sådana saker behöver inte oppositionen låtsas om. Och det gör den inte heller.

I kväll har jag själv slipat som sjutton på argumenten inför morgondagens debatt om SkU17 som jag deltar i. Ni ska veta att jag har letat som en tok för att hitta en länk till er, men tyvärr … riksdagens nya hemsida är än så länge ingen succé.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.