Ungmoderaterna i Luleå väntar på mig

Mona Sahlin hade samma snygga dojor på sig i kväll hos Skavlan som hon hade i onsdags eftermiddag på Svensk Juriststämma. I kväll föll jag dessutom pladask för Sahlins uppriktiga konstaterande att hon har satt en ära i att vara kontroversiell. Den livsinställningen har vi gemensamt, alla andra olikheter till trots. Hör bara hur jag låter i Ekot i veckan om partibidragen.

Den forna S-ledaren, det avhoppade miljöröret Maria Wetterstrand och jag hade alltså i onsdags äran att inför ett hyfsat stort urval av den svenska juristkåren fundera högt om att göra livsval, vara modig som kvinna. Nej, vi var verkligen inte överens om allt bara för att vi alla var just kvinnor! Mer om detta på måndag då undertecknad recenserar tillställningen på Sundsvalls tidnings ledarsida.

Denna fredag som går mot sitt slut har jag slipat på talepunkterna inför morgondagens framträdande på MUF Norrbottens Distriktsstämma i Luleå. Eller om det nu är Förbundsstämma. I brist på MUF- och över huvud taget partibakgrund har jag ingen riktigt bra koll på sådant där.

Hur som helst, det ska bli jättekul att få drilla uppemot utlovade 40-50 ungmoderater om livet i riksdagen, mina hjärtefrågor, det parlamentariska läget, vad som händer i skatteutskottet och vart … allianståget är på väg.

Vad jag vet om det? Ni anar inte vad man kan klura ut under en flygresa på dryga timmen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.