Juholt saknar insikt – det är problemet

I går kväll efter SNS möte med Förtroenderådet (i vilket jag sedan några år ingår, jojomensan!) och presentation av 2012 års Konjunkturrådsrapport (kommenterad och artigt sågad av finansminister Anders Borg) bjöd SNS på traditionsenlig vintermiddag. I år på Moderna Museet, och maten var verkligen god (jag är ingen vampyr men gillar blodigt kött) och bordsgrannen var lika pratglad som trevlig (jag hade förmånen att ha IVA:s vd Björn O Nilsson till bordet). Och jag var långt ifrån ensam om att i detta akademikertunga sällskap snegla på mobilen i jakt på info om … läget för Juholt.

I kväll upprepas beskedet: Juholt sitter kvar. För att leda det största riksdagspartiet i valrörelsen 2014?

Som tänkande medborgare tillåter jag mig att vara övertygad om motsatsen: Håkan Juholt saknar insikt om att han själv är problemet, därför är hans dagar räknade.

Så var det sagt.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.