Svårslagen besökstopp efter Juholt hos Fråga Doktorn

Tjoho vad det rasslade till i besöksfrekvensen efter tipset om Juholts besök hos Fråga Doktorn! Vid midnatt hade denna bloggsida haft påhälsningar av hela 1067 läsare, redan kring elva i förmiddags klockade jag 517 besökare!

Jag tackar för visat intresse och kliar mig i skallen (nej det är inte helt enkelt med min pansarfrisyr) i jakt på nya uppslag som kan hålla besökstrafiken igång.

Vad sägs till exempel om min artikel i dagens Barometern i ett alltid lika angeläget ämne? Noterade förresten att krönikan på pricken 10.04 dök upp på TT:s (inrikes)-bevakningslista. Den uppmärksamheten är man rakt inte bortskämd med.

Om knappt en timme, klockan 13.00, sitter jag bänkad i kammaren för att närvara vid riksdagens ceremoni med anledning av Minnesåret 2012 tillägnat Raoul Wallenberg. Det känns stort. Och det var en fin ceremoni, kan jag berätta i efterhand. Av en lycklig tillfällighet fick jag möjlighet att hälsa på Raoul Wallenbergs syster Nina Lagergren (skrålla ner en bit) som jag råkade i Bankhallen.

Därefter bums till riksdagsrummet för att fortsätta min instudering av den digra luntan (vi talar 30 centimeter) ansökningshandlingar, psykologtest och intervjuresultat inför morgondagens sammanträde med Domarnämnden. Jepp, det betyder att jag missar morgondagens livesända partiledardebatt från riksdagens plenisal. Men jag utgår från att det lär finnas alla skäl i världen att återkomma till den. Det ser Håkan Juholt till, och honom kan man lita på. 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.