Nej, helgfirandet vill inte infinna sig

Hallå, det har inte varit en helt enkel dag. Då tänker jag inte på schemat som nu är spikat inför den kommande plenifria veckan i riksdagen som jag ska tillbringa med väljarkontakter i Kalmar med omnejd. Jag återkommer om den saken.

Per Unckel sitter på andra sidan av mitt skrivbord, han har fracken på sig, den spänner över kaggen, han är på väg till kungamiddag, men han dröjer för vi har en konstitutionell knut som bara måste lösas. Nej, vi grejade inte det den kvällen, heller. Drygt 10 år har gått sedan dess, och nu är Per död.

Min tidigare chef och numera riksdagskompis Mats Johansson skriver om den smärtsamma saknaden här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.