Efter P1 Morgons avhåning måste jag bara köpa Adaktussons bok!

P1 Morgons Lasse Johansson var ovanligt på hugget i morse. Johanssons journalistkollega Lars Adaktusson var inbjuden för att – som det skulle visa sig – bli avhånad för att ha skrivit en bok där såvitt jag begriper (har ännu inte hunnit läsa opuset) Adaktusson frågasätter hur bland annat medieredaktörer brukar sin makt utifrån privata politiska syften.

Intervjun blir rent komisk (lyssna själva här). Adaktusson tillåts inte fullfölja svaret på en enda fråga förrän Johansson klipper av och uppfordrande kräver svar på nästa insinuanta för att inte säga hånfulla gliring. Och tålmodigt gör Adaktusson ett nytt försök att svara för att … avbrytas igen.

Ja, herre jösses, jag bara måste införskaffa ett ex av boken snabbare än kvickt!

Så grattis till Adaktusson! Bättre gratisreklam kunde han knappast ha fått för Världens bästa story.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.