Och Marx gillar psalmsång, eller?

Skulle Marx ha gillat marknadshyror? Tveksamt, men en professor i fastighetsekonomi med ett förflutet som aktiv vänsterpartist kan tänka sig det. Ja, inte bara marknadshyror utan en hel del annat borgerligt tankegods också. Om detta skriver jag en snutt på den moderata civilkommitténs blogg Alla Dessa Lagar.

Annars tänker jag vika denna klämdag åt att trycka ner små frön i jorden i lådan längs med stugväggen. Om gud är god och väderleken inte spårar ur fullständigt hoppas jag om någon månad eller så kunna skörda svartrot, senapskål (Rucola som vi säger i stan), rädisor (går inte att misslyckas med) samt glädjas åt en och annan ringblomma.

En vänlig grönskas rika dräkt har som synes smyckat dal och ängar (fritt efter älskad psalm som i dessa dagar sjungs i gymnastiksalar runt om i vårt sommarfagra land).  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.