SJ ropade ut Moderaternas Sverigemöte – allt är förlåtet!

Festligt! Jag hinner inte innanför svängdörrarna på Centralstationen förrän den glada rösten i högtalaranläggningen ropar: Moderaternas tåg till Sverigemötet i Karlstad avgår från spår 12 A klockan 15.15.

Snacka om finfin (gratis?)reklam! Själv sitter jag på tåget som rullade ut från perrongen klockan 15.21 mot Norrköping. Jag är löjligt smickrad över att i kväll vara inbjuden till stans juristklubb för att i tingsrättens lokaler ”Tänka högt om Domstolssverige”.

Jo, jag har satt rubriken själv men kan lugna eventuellt nervösa att jag noga ska understryka att det jag avslöjar i afton är mina alldeles egna åsikter. Inte partikamraternas i justitieutskottet, än mindre justitiedepartementets politiska lednings.

Man vet väl sin plats …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.