En porrtidning i påskägget?

Nej, jag har inte tid med er ännu, men mellan den förestående grillningen av påsklammet och det eviga påskäggkokandet slank jag in på Aftonbladets debattsida och tvärbromsade inför denna djupt tragiska berättelse från hmhm-rummet på Karolinska. Och kan bara inte låta bli att tycka till.

Barnlösa män (och deras kvinnor) som i dagens Sverige försöker att få barn, dessa män är hänvisade till att via egen hand producera avkommorna genom att konsultera porrtidningar i offentliga bås i landstingets regi. Samtidigt är det i vårt land förbjudet att ha tecknade Mangaserier i bokhyllan.

Det här går inte ihop. Magkänslan säger mig att jag har hittat en viktig fråga att driva.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.