Domarnämnden måste bara gå före skvallret från Strasbourg

Hade gärna vikt kvällen åt avslöjanden om Civilutskottets studiebesök i Strasbourg. Vi kom hem vid lunchtid i dag efter ett och ett halvt dygns intensivt drillande i Europarådets verksamhet  och institutioner.

Väl hemma på tjänsterummet i riksdagen väntar en diger lunta (2 feta kuvert) med ansökningshandlingar till lediga domartjänster som Domarnämnden ska ta ställning till under morgondagens sammanträde med start klockan 10.00.

Sitter man i Domarnämnden på allmänhetens mandat som jag så malligt gör är det en självklar prioritering att bums börja plöja handlingar inför morgondagens möte.

Detta med den för er trista följden att min spännande Strasbourg-rapport får anstå tills i morgon.

Håll till godo med ett smakprov. På bilden byte från flyg till buss i Frankfurt. Det stora oppositionspartiet representeras av Meeri Wasberg (närmast), Hannah Bergstedt och rödbenet Jonas Gunnarsson. Ett kul gäng – fortsättning följer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.