Osbymoderaterna lockar med företagsbesök, äldreboende och årsmöte

Måtte stoppet i Ålberga inte krångla till mitt tågbyte i Alvesta. Schemat är nämligen späckat. Plenifrivecka eller inte, jag är på väg till Osby. Vid ankomsten väntar lunch med moderatkompisar, därefter företagsbesök här och här, och så ett studiebesök i verkligheten på det kommunala äldreboendet Rönnebacken. Turen har kommit till mig att ”lyssna in” vad företagare, kommunanställda och andra (väljare) kan ha på hjärtat.

Men inte nog med det. I kväll klockan 19.00 är jag inbjuden att tala på Osbymoderaternas årsmöte. På allmän begäran kommer jag att prata om min väg till riksdagen och vad jag gör där. Något litet om det inrikespolitiska läget efter helgens S-kongressande lär det nog också bli, om jag får bestämma.

Om du skulle ha vägarna förbi Borgen i kväll, så slink in vet jag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.