Den store ledaren triumferar, men 2011 krävs nya friska tag

-2,8 grader i sovrummet! Nej, där tänker vi inte sova. I vart fall inte i natt. Det var ett köldslaget mottagande i stugan i eftermiddags, även om jag fick upp ångan ganska rejält under snöpulsandet backen upp. Och efter ett par timmars eldande i öppna spisen var klimatet fullt drägligt i storstugan.

Vad det är för mysko snöskägg som hänger runt vad som ser ut som en fågelholk i vänstra hörnet?

Ja, det kan ni ju fundera på…Men så många fôgglar (som man säger här i trakten) har det inte bott där sedan den rörelseaktiverade kameran installerades. Jojo, maken har varit integritetsskyddsutredare …

Några timmar tidigare i kön hos Coop i Arvika fastnade min blick på Aftonbladets krigsrubrik: Han slår alla rekord.

Han är min partiledare och boss, och jo, det är väl självklart att jag är stolt och nöjd, och mycket glad för egen del för att jag företräder ett parti som är på god väg att en gång för alla göra upp med decennier av Sossesverige.

Men det betyder inte att jag håller med den store ledaren i allt han säger och gör. Tvärtom, så fort helgerna är över och vardagen tar vid även för riksdagen, kommer jag att entusiastiskt ge mig i kast med uppgiften att självständigt bidra till utmejslandet av en vitalare borgerlighet.

Jag hakar helt sonika på min tidigare chef PJ Anders Linders storartade  initiativ till en debatt om utformningen av det nya politiska borgerliga uppdraget. De borgerliga kvinnorna har hittills inte varit direkt talträngda i den diskussionen. Hur kommer det sig?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.