Späckad måndag med kammardebatt och islamistisk extremism

Yes, i morgon är det dags för mig att äntra kammarens talarstol igen…det börjar kännas som en vana.

Eller nja, sedan klockan två i dag har jag suttit klistrad vid tangentbordet för att författa manuset till morgonens anförande klockan 9.00 med anledning av CU4 om Förstärkt integritetsskydd i försäkringssammanhang. (Om inget viktigare händer i världen har måndagens DI en mycket läsvärd debattartikel i ämnet, undertecknad av mig och allianskompisar i utskottet).

Men inte bara det. I morgon deltar jag också i en debatt som Folk och Försvar har bjudit in till. Ämnet är Säpos högaktuella rapport Våldsbejakande islamistisk extremism.  Gissa om jag har råpluggat i kapp med snöandet utanför fönstret. Herre gud – vad jag i kväll inte vet om islam och religiös aktivism är inte värt att veta. Håll tummarna för att korvstoppningen ger resultat! Helt rätt, det kommer garanterat att bli fullsatt. Har du inte föranmält dig kan du följa tillställningen här.

Från den stora världen till den lilla. Kolla in snödjupet vid stugan! Trappan syns inte längre.

Måtte bara fågelfröna räcka åt Domherrarna och deras fruar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.