Smygreklam för en…M-tung hemsida

Fredagsfriden sänker sig och en hektisk vecka i en riksdagsledamots liv går mot sitt slut.

Lagstiftandet har gått som på räls, med undantag för en feltryckning. Jag råkade rösta ja till en MP-reservation, eller om det nu var en vänsterdito, när jag i stället borde ha avstått. Jaja, men utskottsmajoritetens förslag vann i alla fall…den här gången.

Annars har jag ägnat dagen åt att knåda ihop en presentation av mig och mina politiska ambitioner kommande fyra år. (Här lite smygreklam för partiets särskilda riksdagsledamotssida, som är under uppbyggnad, är väl bäst att tillägga). 

Men nu är det hög tid för mig att ge mig ut  mörkret, med kikarsiktet inställt på väninnan och puben. Hörs i helgen!

Ps
Missa inte detta inlägg i nämndemannadebatten. Nej, jag håller förstås inte med om allt! Men det är en bra början.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.