En dag att glädjas åt

Så var den femte motionen väckt. Den om surrogatmödrar, med mera. Staten ska inte lägga hinder i vägen för medborgarnas fria val av familjebildning, men inte heller nödvändigtvis sponsra kostnadskrävande sådana. Efter att ha skrollat igenom motioner i anknytande ämnen som hittills har väckts under den allmänna motionsperioden som slutar i morgon, inser jag att det kan bli intressanta (och rätt så hårda) replikskiften i kammaren…

Ta själv tempen i motionsfloden här.

Men malligast ändå är jag denna afton över att fackpressen – som mitt partis pressavdelning tycker att det är väldigt fint att man som riksdagsledamot blir omnämnd i – har uppmärksammat att jag vill avskaffa nämndemannainstitutet. Det kommer knappast att uppnås helt under denna mandatperiod, men en ifrågasättande debatt är en bra början.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.